Vælg en side

Den perfekte gave til rom elskeren.

Køb en gaveæske til under juletræet, som tilkøb, som vi sender hjem til dig. Denne gaveæske vil indholde 2 forskellige rom og 2 smage glas fra NRF eller.

Sammensæt din egen gaveæske i vores butik.

Kom ned i vores butik i St. Kongensgade 56, www.rumclubcph.com og find lige præcis den flaske rom du vil have i din gaveæske.

I vores alm. gaveæske har vi inkluderet: 2 NRF smage glas, 2  rom smagsprøver plus forsendelse for 145kr.(Værdi 220kr.)
Vi har valgt følgende to smagsprøver.

Black ToT.

Black Tot Finest Caribbean er et blend af rom fra forskellige caribiske øer, naturligvis inspireret af den rom, som man indtil 1970 serverede ombord på den britiske flåde. Black Tot er nøje komponeret af master blender Oliver Chilton, som er kommet frem til en blanding af 40% 3-5 år gammel rom fra Guyana, 20% ulagret Guyana-rom, 35% 5 år gammel Barbados-rom, og 5% 3 år gammel jamaica rom. Al rommen er 100% tropisk lagret på ex-bourbonfade. Den er tappet uden kølefiltrering ved 46,2% og uden tilsat sukker – en ren tør rom.

Abuelo 12 års.

Ron Abuelo 12 år afspejler familjens passion om at skabe de bedste lagrede rom i verden.
En rafineret, elegant og helt rigtig ”Single estate rom” – sukkerrørene dyrkes på egne marker, rommen destilleres på egne kolonne kedler og rommen lagres på ex bourbonfade i egne lagerhuse og alt indholdet i denne rom har fadlagret i 12 år.